Siste nytt fra rundt omkring

Hjem

Emblem-Bergsøy 1-2 (1-2)

Da var det Bergsøy som skulle komme på besøk på Ebbemyra. Et lag vi har slitt med å slå de gangene vi har møtt dem. Til tross for at vi spilte en god omgang så greide vi heller ikke denne gangen å få med oss tre poeng. Nok en gang fikk vi 2 ubeleilige forfall på kampdagen da Steven Fellows og Stig Tore Lied måtte melde forfall. Det førte til en del omrokkeringer, men vi var klare til kamp og hadde troa.

Les mer …

 

Før kampen mot Bergsøy

Det er klart for toppkamp på Ebbemyra! Vi er kommet til runde 17 og ny hjemmekamp for Emblem. Vi tar i mot Bergsøy som ligger på 3.plass ett poeng bak oss. Avspark er fredag 21.september kl.18:30. Vi håper mange har anledning til å ta turen opp på stadion.

Les mer …

 

Mr. Mole tipper runde 17

Mr. MoleDet er utrolig hvor fort tiden går. Vi er allerede kommet til runde 17 og er snart ute av svingen før siste langside. 96 av 132 kamper er unnagjort, for min del har jeg prikket inn 58 av kampene eller 60% rett. Det er jeg godt fornøyd med. I forrige runde traff jeg med 4 av 6 kamper. U-en i lokloppgjøret mellom Volda og Ørsta samt seieren til Hareid over Rollon så jeg ikke komme, men ellers var alt rett.

Så til runde 17. Runden fordeler seg over to kampdager, med to kamper torsdag og fire på fredag. Runden inneholder blant annet et toppoppgjør og to kamper som fort kan bli avgjørende i forhold til nedrykk. Når det gjelder som mest kan enhver hente frem uante krefter, krefter som igjen kan snu opp ned på et favorittstempel. Her blir det plutselig litt ekstra å tenke på. Her kommer uansett mine tips for den 17. serierunden.

Les mer …

 

Brannmann inviterer til pølse i vaffel

Bilderesultat for kompass tegning

Breddepodden til Blindheimsguttene Hageselle og Vestnes har etterhvert blitt fast inventar i mine øreganger. De slentrer seg gjennom breddefotballen på Sunnmøre på en sjarmerende måte. Brannmann er glad i geografi, og må innrømme at Breddepodden av og til tar litt for lett på retninger på Sunnmøre. Jeg har ingen tung analyse å komme med, men inntrykket mitt er at man tar lett på hvilke himmelretninger en reiser for å følge et lokaloppgjør nær deg. Brannmann mener blant annet at det ikke heter "inn til Norborg", men "opp til Norborg". Nå er heller ikke Norborg noen plass, så mer korrekt må være "opp til Uggedal stadion" eller "nord til Uggedal stadion". Jeg har lyst å gi en retningsguide Vestnes og Hageselle kan ha i studio:

Les mer …

 

Sykkylven-Emblem 3-5 (1-4)

Vi kom fra 2 svake kamper mot lag i nedrykkssumpen og idag var det nok et lag i nedrykksstrid vi skulle møte. Ville vi greie å heve oss eller ville vi fortsette som i de to foregående kampene? Jeg kan si med en gang at det var en helt annen innstilling til kamp idag enn i de to foregående. Vi løp, var aggressive og ville vinne. Innstasen var bra, men det som gledet meg aller mest var til tider meget bra spill, spesielt i 1.omgang.

Les mer …

 

Før kampen mot Sykkylven

Tiden går oog hag vi er allerede godt i gang med uke 37. På torsdag er det bortekamp. Vi skal besøke naboen i øst, Sykkylven, på Ikornnes Idrettspark kl.18:30.

Les mer …

 

Mr. Mole tipper runde 16

Mr. MoleRunde 15 ble god sett fra mitt ståsted. Jeg traff med 5 av 6 kamper. Den eneste bommen var min U i kampen mellom Larsnes/Gursken og Sykkylven, hvor Larsnes/Gursken vant 3-1. Totalt har jeg nå truffet med 54 av 90 kamper, det vil si 60% rett. Det er jeg godt fornøyd med. Kan dette fortsette? Runde 16 er sånn sett nærmeste utfordring.

Runde 16 er den såkalt "16.mai-runden" det vil si runden med lokaloppgjør. En runde hvor mer enn bare tabellplassering og form spiller inn. Her skal det også kjempes om lokalt hegemoni og prestisje, og uante krefter hentes frem. Runde 16 fordeler seg med to kamper på torsdag og fire på fredag. Her følger mine tips for den 16. serierunden.

Les mer …

 

Brannmann - Sunnmøring til Leeds

 Sunnmøring til Engelsk fotball!
Det er jo ikke hver dag vi på Sunnmøre sender fra oss fotballspillere til England. Men så har skjedd nylig, uten at det har blitt behørig nevnt i både lokal og nasjonal presse. Men så dukker altså denne nyheten opp på Leeds sine hjemmesider:
Oda Sperre Tennfjord
Oda has recently been playing in Norway’s second tier of women’s football for Fortuna Aalesund. Oda and her family are big Leeds United fans and so she is thrilled to begin this new chapter of her career.


Dette ble tipset meg av en av mine mange venner som er Leeds supporter, og Brannmann synes det er fryktelig stas at sunnmørske fotballtalent tar turen ut i Europa og da i særdeleshet til England. Du kan selv lese saken på Leeds sine hjemmesider her: Leeds er å finne på engelsk tredje nivå, og har ikke tatt steget opp i det gode selskap der Englands beste fotballdamer finnes. Men nå får vi jo bare håpe at Tennfjord gjør furore og fører Leeds inn i det gode selskap i toppen av balløya.

Les mer …

 

Emblem-Hareid 1-0 (1-0)

i dag var Hareid gjester på Ebbemyra. Et lag som kjemper om å overleve i divisjonen, og da vet man hva som møter en. Innsats, kompakte i forsvar og overganger. Det første lyktes dem med. Vår plan var å stresse dem, gå når ball gikk samt å spille hurtig fotball. Man kan trygt si at Hareid var mest tro mot planen sin.

Les mer …

 

Før kampen mot Hareid

Vi er kommet til den 15.serierunden og en ny hjemmekamp står for døren. Fredag 7.september tar vi imot Hareid på Ebbemyra med kampstart kl.18:30.

Les mer …

 

Mr. Mole tipper runde 15

Mr. MoleTre rette i runde 14 var helt greit. Vi fikk en runde med opp til flere overraskelser og således er det ganske greit å plotte inn halvparten. Jeg traff med Sykkylven og deres første seier for seisongen, jeg traff med Emblem på en dårlig dag og jeg traff med Rollon som forventet. De øvrige ble bom. Totalt har jeg prikket inn 49 av 84 kamper og det er jeg fortsatt fornøyd med.

4.divisjonstabellen har fått en klar deling mellom 7. og 8.plass. De fem siste lagene er de som må kjempe for å unngå nedrykk, mens de 7 på toppen vil forbli topp 7. I bunnen er således oppgjøret mellom Larsnes/Gursken og Sykkylven det mest spennende i runde 15.

Runde 15 avvikles i sin helhet på fredag den 7.september. Så da er det bare å sette igang - her følger mine tips for den 15. serierunden.

Les mer …

 

Brannmann - "han virka berre på torsdag"

althits

"Å sjå nå Henning Dyb, å sjå nå Henning Dyp! Han virka berre på torsdag, han virka berre på torsdag. Han virka berre på toooorsdaaaaag! Å sjå nå Henning Dyb"

Brannmann var på kamp på Godøy torsdag. Det har jeg vært før, men aldri når supportergjengen "Godøyveggen" har vært til stede. Selv om de bare var 5 stykker, så sjarmerte de seg inn i mitt fotballhjerte. Med spydig eleganse og dugende humor ledet de laget sitt seg gjennom nitti minutt. Dommer skvatt til hver gang Emblem fikk innkast, for da gaulet karene "FEILKAAAAST!!!" ble full hals hver gang (uten at det hjalp). "Vi har fått rett en gang denne sesongen" sa supportersjefen. "Og den gangen vi gløymde oss, dømte dommer feilkast", la han til.

Les mer …

 

Side 2 av 20

Emblem Idrettslag

4. divisjon Sunnmøre 2017

# Lag K S U T MF P
1 Hødd 2 22 18 2 2 63 56
2 Bergsøy 22 15 4 3 46 49
3 Volda 22 14 6 2 30 48
4 Skarbøvik 22 7 8 7 8 29
5 Rollon 22 8 5 9 -5 29
6 Emblem 22 8 3 11 -4 27
7 Hareid 22 7 5 10 -22 26
8 Godøy 22 7 3 12 -19 24
9 Sykkylven 22 5 8 9 -13 23
10 Larsnes/Gursken 22 6 5 11 -13 23
11 Langevåg 22 6 1 15 -33 19
12 Norborg 22 4 4 14 -38 16

Neste kamp


4. divisjon 2018

Toppscorer 4. divisjon 2017 (sesongslutt)

# Navn Lag Mål
1 Sondre Steinsbu Kjølsøy Skarbøvik 19
2 Trond Edvard Brynestad Godøy 18
3 Franjo Tepuric Bergsøy 15
4 Daniel Jøsok Kvalsvik Bergsøy 14
5 Martin Søvik Røren Bergsøy 13

Treningstider 2016

Mandag kl 18:00 - 20:30 Sunnmørshallen
Tirsdag kl 20:00 - 21:30 Ebbemyra
Torsdag kl 20:00 - 21:30 Treningskamp
Fredag kl 17:00 - 18:30 Ebbemyra

Besøkende

Vi har 96 gjester her nå