Siste nytt fra rundt omkring

Hjem

Mr. Mole tipper runde 9

Mr. MoleDet ruller på og vi er allerede midt i juni, kun tre runder igjen før det er sommerpause. I forrige runde traff jeg med fire kamper. Jeg misset på SIF og Rollon ellers ble alt som forventet. Totalt har jeg nå 25 riktige av 48 mulige, litt over halvparten altså.

Men nå står en vesentlig verre runde for døren. I alle fall for mitt vedkommende. Det er en runde hvor forhåndsfavorittene i all hovedsak spiller borte. Her ser det ut som kryssene vil fordele seg ganske jevnt.

Som i runde 8 fordeler runde 9 seg over to kampdager med to kamper på torsdag og fire på fredag. Her følger mine tips for den niende serierunden:

Les mer …

 

For en fotballuke!

Denne uken har fotballverden opplevd et par gedigne jordskjelv! Lilleputtstatene Liechtenstein og Andorra har forsynt seg godt av Europeiske fotballmakter som Finland og Ungarn. I privatlandskampen onsdag mellom Finland og Liechtenstein klarte det eneste landet i Europa som ikke har kyst og som grenser til land som heller ikke har kyst å spille uavgjort mot Finland! Lilleputtstaten har like mange innbyggere som Ålesund, dersom du trekker fra Blindheim bydel. Da er det imponerende at David Hasler utligner i det 62. minutt på bortebane i Finland. Men en enda større bombe var det at Ungarn tapte i Pyreneene på fredag. Seieren var den første på 66 forsøk i en kamp som teller. Den store helten var Marc Rebes som headet inn 1-0 etter 26 minutt. Brannmann kan ikke annet enn å gratulere og med dette frykter jeg lag fra miniputtstatene i E-cupkvaliken i sommer......

Les mer …

 

Volda-Emblem 1-0 (0-0)

Vi var forberedt på en tøff match når vi tok turen til Volda fredags ettermiddag. Volda var ubeseiret etter 7 serierunder og hadde vunnet samtlige hjemmekamper. Vi på vår side hadde to tap på rad av det gavmilde slaget. Etter at Sondre fikk rødt kort mot Skarbøvik og Steven måtte forberede seg til eksamen, var det nødvendig med ny konstellasjon i forsvarsrekka. Det skulle imidlertid vise seg å fungere bra.

Les mer …

 

Før kampen mot Volda

Det er klart for ny kamp. Vi tar turen til Volda for å møte laget som ligger på 2.plass. Etter to tøffe kamper som endte med relativt klare tap er det igjen klart for tøff motstand.

Les mer …

 

Mr. Mole tipper runde 8

Mr. Mole50% i forrige runde og 50% totalt, 21 riktige av 42 kamper. I forrige runde glapp jeg på Rollon, Volda og Emblem. Nå står en ny runde for tur og trolig blir det en runde fylt av hjemmeseire, spesielt hvis man legger tabellplasseringene til grunn. Samtlige seks hjemmelag ligger nemlig over rundens motstander på tabellen. Men så enkelt er det vel neppe. I en eller flere av rundens kamper lykkes nok bortelaget å rappe til seg poeng, spørsmålet er bare hvor.

Runde 8 fordeler seg over to kampdager med to på torsdag og fire på fredag. Her følger mine tips for den 8.serierunden.

Les mer …

 

Brannmann om stort og smått

Denne uken har Europa fått sett det ypperste av det verdensdelen har å by på av fotball. Real Madrids seier over Juventus har høstet herlig begeistring for idretten vi er så glad i. Samtidig så registrerer jeg en resignert debatt om hvordan vi skal kunne utvikle nivået på Norsk fotball opp på et plan som gjør at vi i alle fall kan bli funnet verdig å pusse skoene til Ronaldo. Martin Ødegaard var veldig nær, men generelt er norsk fotball veldig langt unna. Vittige tunger sier at 16. mai 2018 får ikke Brann hjemmekamp i Eliteserien. Finalen i Europaleague spilles den dagen... Mest trolig taper alle de Norske lagene kampen om seriespill i både CL og EL. Men det kan være noe på gang i Norge. I 2017 spiller G14 kretslag fra hele Norge seriespill mot hverandre, og Elitelagenes G16 og G19 lag spiller Nasjonale serier med sine håpefulle. Kan denne tøffe matchingen føre til bedre utvikling? Vi får mest trolig svar om 3-4 år......

Les mer …

 

Emblem-Skarbøvik 2-6 (1-1)

Det ble stortap hjemme mot SIF - med 10 mann. I dag var det en såkalt 6 poengskamp mot SIF. Med seier ville vi hatt 10 poeng mens SIF ville stått med 5, men slik gikk det ikke.....

Les mer …

 

Før kampen mot Skarbøvik

Det er ikke mer enn tre dager siden forrige kamp, men hva betyr vel det. En ny seriekamp står på programmen torsdag 1.juni, når vi tar i mot Skarbøvik på Ebbemyra. Avspark er som vanlig kl.18:30.

Les mer …

 

Mr. Mole tipper runde 7

Mr. MoleFem rette ble det i forrige runde. Den eneste bommen ble Skarbøvik som ikke klarte å slå Hareid. Ellers vant alle hjemmelag i tråd med mine (risikofrie) tips. Totalt har jeg nå truffet med 50%, 18 av 36 og plutselig begynner det å se bra ut. Med det som utgangspunkt kommer den 7. runden litt ubeleilig. Ubeleilig i den forstand at den med det blåtte øyet ser komplisert ut. Vi får se....

Runde 7 er relativt komprimert og sprer seg kun utover to dager med fire kamper på torsdagen og to på fredag. Sånn sett er det bare å kaste seg ut i det. Her kommer tipsene for den 7.serierunden.

Les mer …

 

Hødd ble for sterke på Høddvoll, vant 6-0 (2-0)

I dag visste vi at vi stod ovenfor en formidabel oppgave mot et meget sterkt Hødd2 lag. Men vi var enige om å gi jernet og opptre lojalt ovenfor kampopplegget og vise god moral. Vi skulle være kompakte å gjøre ting vanskelig for Hødd2.

Les mer …

 

Brannmann er på'an igjen

Dersom en kamp i voksenfotball hadde vart 2*40 minutt hadde Brann ledet Tippeligaen med minst 8 poeng! Nok en gang slakker vi ned på tempoet når arbeidsdagen nærmer seg slutt, og nok en gang klarer konkurrentene våre å produsere mer enn oss på tampen. Skal vi bli best må dette tullet ta slutt! Lar meg imponere av AaFK som plukker poeng i alle retninger. Sunnmørsposten påstår at Gyasi ikke blir lenge i Ålesund. Da håper jeg at han setter seg i Toyotaen sin og kjører E39 ca 40 mil sørover. Tror han vil kle rødt meget godt!

Les mer …

 

Før kampen mot Hødd2

11 dager er gått siden forrige kamp og det er på høy tid med en ny. Det skjer mandag 29.mai. Da møter vi Hødd2 på Høddvoll med kampstart kl.18:30.

Det er tøff motstand vi har i vente når vi tar turen til Høddvoll. Etter fem kamper er Hødd2 fortsatt ubeseiret, eller mer presist uten poengtap. De har 15 poeng og 21-5 i målforskjell. I kampene hittil har laget stilt med en bunnsolid tropp med flere spillere fra A-lagstroppen og det er liten grunn til å at noe annet skjer når Emblem tar turen til Høddvoll.

Lagene møtte hverandre i siste treningskamp før seriestart og den gang vant Hødd enkelt og greit 6-1. En revansje fra det oppgjøret hadde gjort godt, men vi må finne oss i å være underdog i dette oppgjøret. Emblem har vist bedring i spillet de siste kampene og kommer fra en god kamp mot Larsnes/Gursken i forrige runde. Vi får håpe at Emblem klarer å ta med seg det beste fra denne kampen og gi serielederne skikkelig kamp på mandag.

I seriesammenheng er dette første oppgjør mellom lagene og sånn sett blir det et nytt bekjentskap for begge lag.

Litt kampfakta:
Kampstart: mandag 29.05. kl.18:30.
Sted: Høddvoll.
Dommertrio: Kristian Melset, Sykkylven, Dag-Harald Moldskred, Hareid, Henning Skjeret, Volda.

Vi gleder oss til ny seriekamp og skal gi vårt ytterste for kapre poeng. Vi setter stor pris på at våre supportere tar turen og heier oss frem.


 

Side 11 av 15

Emblem Idrettslag

4. divisjon Sunnmøre 2017

# Lag K S U T MF P
1 Hødd 2 22 18 2 2 63 56
2 Bergsøy 22 15 4 3 46 49
3 Volda 22 14 6 2 30 48
4 Skarbøvik 22 7 8 7 8 29
5 Rollon 22 8 5 9 -5 29
6 Emblem 22 8 3 11 -4 27
7 Hareid 22 7 5 10 -22 26
8 Godøy 22 7 3 12 -19 24
9 Sykkylven 22 5 8 9 -13 23
10 Larsnes/Gursken 22 6 5 11 -13 23
11 Langevåg 22 6 1 15 -33 19
12 Norborg 22 4 4 14 -38 16

Neste kamp


4. divisjon 2018

Toppscorer 4. divisjon 2017 (sesongslutt)

# Navn Lag Mål
1 Sondre Steinsbu Kjølsøy Skarbøvik 19
2 Trond Edvard Brynestad Godøy 18
3 Franjo Tepuric Bergsøy 15
4 Daniel Jøsok Kvalsvik Bergsøy 14
5 Martin Søvik Røren Bergsøy 13

Treningstider 2016

Mandag kl 18:00 - 20:30 Sunnmørshallen
Tirsdag kl 20:00 - 21:30 Ebbemyra
Torsdag kl 20:00 - 21:30 Treningskamp
Fredag kl 17:00 - 18:30 Ebbemyra

Besøkende

Vi har 96 gjester her nå