Siste nytt fra rundt omkring

Hjem

En oppsummering før høsten sparkes i gang

Emblem kan heldigvis ta fatt på høstsesongen med et bedre utgangspunkt enn de hadde i fjor. Etter en begredelig vårsesong i 2017 lå Emblem på 11.plass med usle 8 poeng og 12-22 i målforskjell. I år holder vi 3.plassen med 24-14 og 22 poeng.

Les mer …

 

Treningskamp Tomrefjord-Emblem 2-0 (2-0)

I dag spilte vi treningskamp borte mot Tomrefjord og tapte 2-0. Forholdene var meget bra på et strøkent gressteppe. Det var en forholdsvis jevnspilt kamp. Vi skapte få gode sjanser. Hjemmelaget laget 2 mål i første omgang etter slett forsvarsspill av oss. Men det viktigste i dag var en kampgjennomkjøring på gress. Neste uke venter Valder borte og det blir forhåpentligvis en enda bedre kamp fra vår side og med en større tropp enn i dag.

Les mer …

 

Brannmann - en sommer er over

Bilderesultat for blånisser

 "Vi låner og gir noe tilbake"
Norway Cup er over og sunnmørslagene har nok en gang levert et strålende mesterskap. Gull og grønne skoger til mange av våres klubber. Felles for de fleste av medaljevinnerne er at man har med lånt mannskap fra andre klubber. På den måten har lagene fått nok spillere til å stille lag, eller man har forsterket eget mannskap. Dette er lov, og Brannmann har ingenting imot den slags så lenge låneavtalene er klare. Nå skal det oversendes en liten rose til Blindheim IL som tok bronse i G16 med eget mannskap (så langt jeg vet). Det er meget sterkt i den tunge G16 aldersgruppen i Norway Cup. Vi som har levd opp med blånissene i julen har blitt indoktrinert med "Vi låner og gir no`tilbake". Vi fra Emblem vant ikke gull i Norway Cup i år, men vi vet veldig godt at vi har lånt bort to spillere som tok gull med henholdsvis Blindheim og AaFK. Det er vi stolt av! Men har vi fått noe tilbake? I massevis vil jeg påstå! Personlig gav det meg en ekstra opplevelse av å følge spillerne på SMP TV og TV2. Og når det gikk som det gikk har det gitt lille Emblem en god porsjon stolthet over at vi kan låne bort spillere som er gode nok for gullag i verdens største turnering. Så får vi bare satse på at 2019 kan være et nytt gullår for Emblem - med eller uten lånespillere.

Les mer …

 

Brannmann med halvårsvurdering

Bilderesultat for fotball sommer
 hits

VM
Da er det stort sett ferie i breddefotballen, og alle glade amatører kan bruke all sin treningstid på å lære av verdens beste landslag. Brannmann sluker det meste og koser seg rått i disse turneringstidene. Det er trygt og godt å ha de fleste kampene på rikskringkastingen, og innimellom få litt ungdommelig stemning fra TV2. Noen endringer har fotballen tatt i løpet av dette mesterskapet. VAR er gjennomdiskutert og Brannmann er positiv. Det blir helt topp når Sunnmøre Fotballkrets nå skal kjøpe inn 20 busser med high-tek utstyr som skal svinge seg inn på breddefotballens arena. Blir gøy når fem dommere skal sitte i en buss og vurdere alle situasjonene Richard Olsen er usikker på når Emblem guttunger stormer i angrep - samtidig som Sindre Knudsen tegner en stor TV i luften. Ellers ser jeg også at det ikke lenger gir gult kort på å sparke bort ballen. Det er også inn å sparke motstander på leggen. Brannmann lurer på om samme trend fortsetter i breddefotballen?

Les mer …

 

VM 2018 - en konkurranse mellom eksperter (status 15.07.)

Da er fotball VM 2018 avsluttet. Frankrike vant en herlig finale 4-2 over Kroatia. I bronsefinalen slo Belgia England 2-0.

I vår konkurranse var det etterhvert Ole Einar som vant med god margin. Gratulerer så mye! Tre spillere hadde Frankrike som mester, men dessverre for Tobias Vebenstad og Jørgen Svinø, så ble det litt for mye rusk innledningsvis og dermed rakk de akkurat ikke opp på pallen. Premiepotten deles som kjent mellom de som nådde pallen.

1. Ole Einar Nesset
2. Eric Solheim
3. Sondre Follesø

Steven ordner med premiene så snart han kan. Ha en fortsatt super sommer!

Les mer …

 

VM 2018 - en konkurranse mellom eksperter (status 11.07.)

Semifinalene er ferdige og Frankrike og Kroatia er klare for finalen, mens Belgia og England må ta til takke med bronsefinalen.

Før finalene spilles er Ole Einar i teten med 172 poeng og har fortsatt to lag med i spillet. Tilsynelatende kan det se ut som det går mot en trygg seier for vår gode keeper. Ole Einar har tippet gull til Frankrike og Belgia på 4.plass. Treffer han med begge disse får han 12 + 4 poeng til. Faktisk er det nok for han å bare treffe med den ene. Men bommer han på begge kommer en annen keeper og rapper seieren. Eric har nemlig Frankrike på 2.plass og får 8 poeng for fransk sølv. Dermed vil Eric ende på 174 poeng. Siden både Eric og Sondre Follesø har sølv til Frankrike, kan ikke Sondre passere Eric, men han klare å ta 2.plassen om Ole Einar ryker med både Frankrike og Belgia.

Kort oppsummert:
Slår Belgia England, så vinner Ole Einar med Eric på 2. og Sondre på 3.plass.
Taper Belgia og Frankrike slår Kroatia, så får vi samme utfall som om Belgia skulle slå England.
Taper både Belgia og Frankrike, så vinner Eric med Sondre på 2. og Ole Einar på 3.plass.

Les mer …

 

VM 2018 - en konkurranse mellom eksperter (status 07.07)

Kvartfinalene er ferdig og Frankrike, Belgia, Kroatia og England er klare for semifinalen. I vår konkurranse har de fleste forutsett Frankrike, men ellers er det få som har trodd på Belgia og England og ingen som hadde trodd at Kroatia skulle nå semifinalen.

Thomas Gjøsund holder fortsatt ledelsen. Eric Solheim er fortsatt på 2.plass, men nå delt sammen med Ole Einar. Ole Einar er forøvrig en av få som fortsatt har to lag med i spillet og det kan fort bli avgjørende til slutt. Uansett - ingenting er avgjort og det er ennå mange som slåss om både førsteplassen og pallen. Ny oppdatering kommer etter at semifinalene er avsluttet på onsdag.

Les mer …

 

VM 2018 - en konkurranse mellom eksperter (status 03.07.)

Da er 1/8-finalene avsluttet og vi har fått ny mann på topp. Thomas Gjøsund har dratt på seg den gule ledertrøya, mens Eric Solheim ligger på sølvplassen med knappest mulig margin til trioen Jostein Sandøy, Marius Tysse og Sondre Follesø. Thomas og Eric har begge 6 av 8 lag videre til kvartfinalen. Begge hadde i tillegg satset på Tyskland og Spania.

Konkurransen er åpen og det er mange som kan stikke av med seieren, så det er fortsatt mye å se frem til. Nå er det to dager pause før det braker løs med Brasil-Belgia og Uruguay-Frankrike på fredag.

Les mer …

 

VM 2018 - en konkurranse mellom eksperter (status 29.06.)

Fotball VM i Russland er godt i gang og i går ble det innledende gruppespillet ferdig. Tilsammen er nå 16 lag kvalifisert i 1/8-finale. I vår konkurranse har to eksperter inntatt førersetet. Finn Alvestad og Sindre Knutsen står begge med 100 poeng, men like bak dem følger et kobbel på sju med 96 poeng. Finn har 14 lag videre, mens Sindre har 13, men Sindre har 12 av disse plassert i riktig 1/8-dels finale, mens Finn har 11. Odd-Erik fikk med seg hele 15 lag videre, han bommet kun med Tyskland (?). Konkurransen er fortsatt helt og fortsatt kan mange melde seg på i tetkampen. Neste oppdatering kommer etter at 1/8-finalene er ferdigspilt.

Les mer …

 

Emblem-Larsnes/Gursken 4-2 (3-1)

I vårens siste kamp møtte vi Larsnes/Gursken hjemme og selv om vi lå mye bedre til på tabellen visste jeg at dette ville bli tøft. Et spillende lag med mange gode spillere. Det ble ingen god kamp fra vår side, men 3 poeng var det viktigste - og det fikk vi.

Les mer …

 

Før kampen mot Larsnes/Gursken

Vi gjør klar for den siste seriekampen før vi tar sommerferie. Vi har hjemmekamp og vi får langveisfarende på besøk når Larsnes/Gursken kommer på besøk. Kampstart på Ebbemyra er torsdag kl.18:30.

Les mer …

 

Mr. Mole tipper runde 11

Mr. MoleI forrige runde traff jeg med de tre sikre. Alle mine hjemmetips gikk inn, men utover det ble det dårlig innkassering. Med 3 av 6 rette sist uke har jeg totalt prikket inn 35 av 60 kamper.

Når det gjelder runde 11 så er den spesiell på den måten at lagene på øvre halvdel møter uten unntak lagene på nedre halvdel. Umiddelbart skulle en tro at kryssene da var lett å plassere, men jeg tror dessverre ikke det. Som vanlig kommer både underlag og forfall til å spille en rolle. I tillegg er lagene midt på tabellen ganske jevngode.

Runde 11 fordeler seg over tre kampdager. Runden åpnes i Dalemyra på onsdag og følges opp med to kamper torsdag og tre på fredag.

Les mer …

 

Side 3 av 19

Emblem Idrettslag

4. divisjon Sunnmøre 2017

# Lag K S U T MF P
1 Hødd 2 22 18 2 2 63 56
2 Bergsøy 22 15 4 3 46 49
3 Volda 22 14 6 2 30 48
4 Skarbøvik 22 7 8 7 8 29
5 Rollon 22 8 5 9 -5 29
6 Emblem 22 8 3 11 -4 27
7 Hareid 22 7 5 10 -22 26
8 Godøy 22 7 3 12 -19 24
9 Sykkylven 22 5 8 9 -13 23
10 Larsnes/Gursken 22 6 5 11 -13 23
11 Langevåg 22 6 1 15 -33 19
12 Norborg 22 4 4 14 -38 16

Neste kamp


4. divisjon 2018

Toppscorer 4. divisjon 2017 (sesongslutt)

# Navn Lag Mål
1 Sondre Steinsbu Kjølsøy Skarbøvik 19
2 Trond Edvard Brynestad Godøy 18
3 Franjo Tepuric Bergsøy 15
4 Daniel Jøsok Kvalsvik Bergsøy 14
5 Martin Søvik Røren Bergsøy 13

Treningstider 2016

Mandag kl 18:00 - 20:30 Sunnmørshallen
Tirsdag kl 20:00 - 21:30 Ebbemyra
Torsdag kl 20:00 - 21:30 Treningskamp
Fredag kl 17:00 - 18:30 Ebbemyra

Besøkende

Vi har 118 gjester her nå