Siste nytt fra rundt omkring

Hjem

Før kampen mot Godøy

Det er klart for runde 3 i 4.divisjon og sesongens andre hjemmekamp. Emblem har fått en bra start på åretssesong med seier mot Valder i serieåpningen og uavgjort borte mot Rollon i runde 2. Nå er det Godøy som er motstander og vi ser frem til å revansjere oss mot laget som slo oss i begge seriekampene i fjor. Kampstart på Ebbemyra er torsdag 26. april kl.18:30. Ta turen!

Les mer …

 

Mr. Mole tipper runde 3

Mr. MoleFem riktige i runde 1 og fire riktige i runde 2. Det har startet bra for meg, så nå gjelder det bare å holde trykket oppe. I forrige runde bommet jeg på to kamper. Rollon klarte ikke å vinne mot Emblem og Bergsøy overkjørte Volda og ødela U-en min.

Men de foregående rundene er historie, nå dreier alt seg om den tredje serierunden hvor to kamper spilles torsdag og fire på fredag.

Her følger tipsene mine for den 3. serierunden.

Les mer …

 

Brannmann - til lags åt alle ...

I dag har jeg lyst å gi et spark til NFF, og nok en gang gjelder det dømming av straffespark for og i mot Rosenstyret, versus andre lag i Norge. Brannmann har ment det samme om denne saken siden slutten av 80`tallet - at dommere favoriserer RBK på ulike måter som gir trønderlaget noen ekstra poeng hvert år. Ekstra gøy er det jo at jeg får støtte fra fremtunge fotballfolk som Solskjær, Rekdal og Sunnmørspostens egen Konrad. I tirsdagens utgave sier Konrad at trønderne er enig med Rekdal om at trøndere ikke bør dømme Molde. RBK selv velger jo å ikke ha trøndere på laget. Siden Brannmanns blogg først og fremst skal være et skriv om fotballens gleder så stopper jeg der (selv om det er en salig glede å terge hårsåre trøndere).

Les mer …

 

Rollon-Emblem 1-1 (1-0)

Da var det duket for bortekamp mot Rollon. Begge lag vant sin første seriekamp og vinneren idag ville fått en flyging start. Men det endte med ett poeng til begge og det tror jeg de fleste synes var et «rettferdig» resultat.

Les mer …

 

Før kampen mot Rollon

Vi fikk en god start på sesongen med 4-0 seier hjemme mot Valder, men nå venter det vesentlig tøffere motstand. I runde 2 tar vi turen til Larsgården for å møte Rollon. Kampstart er satt til torsdag 19. april kl.18:30.

Les mer …

 

Brannmann - vær snill med Aalesund

alt

 Brannmann har mange jern i ilden for tiden, og selv om ballen ruller riktig vei på mange av arenaene i Norge, strekker ikke tiden min helt til. Men jeg følger med på det balltrillende samfunnet - vær trygg.

Les mer …

 

Mr. Mole tipper runde 2

Mr. MoleDa er åpningsrunden avsluttet, en runde som ga oss tegn om at vi har mye å glede oss til i tiden som kommer. 24 mål og en del kort vitner om at det var mange våryre aktører i aksjon.

Da er det bare å ta fatt på runde 2. For meg gikk den første serierunden bra. Jeg prikket inn fem riktige kamper. Den eneste bommen kom i oppgjøret mellom Aafk2 og Bergsøy hvor jeg satset på poengdeling mens Aafk2 stakk av med seieren.

Like enkel tror jeg ikke at runde 2 blir. I runde 2 skal flere av de opplagte favorittene ut på tur, det er alltid komplisert. Runde 2 fordeler seg med tre kamper på torsdag og tre kamper på fredag. Her følger mine tips for den 2. serierunden:

Les mer …

 

Emblem-Valder 4-0 (2-0)

I et nydelig vårvær vant Emblem 4-0 over Valder i seriepremieren. Det var en seervennlig kamp der begge lag hadde store muligheter til å score, men det var kun hjemmelaget som klarte det. Etter flere sesonger med dårlig åpning på seriespillet var vi fast bestemt på å få med oss 3 poeng mot Valder på hjemmebane. Eneste forfall idag var Sondre Follesø som måtte bort i forbindelse med et skoleopplegg, samt Markus som er ute med skade på ubestemt tid. Men det gror godt på Emblem og i dag startet 5 junior mens ytterligere fem juniorer kom innpå i 2.omgang.

Les mer …

 

Før kampen mot Valder

Kick off!! Sesongen 2018 sparkes igang på Ebbemyra torsdag 12.april kl.18:30. Premiereoppgjøret står mellom Emblem og Valder. Etter en lang og uforutsigbar vinter med kulde og gjennomfrosne baner er det herlig å starte serien i nydelig vårvær. Det ligger an til 12-13 grader og skyfri himmel. Vanningsanlegget er allerede tatt frem og testet. April på sitt beste. Vi håper mange tar turen opp på Ebbemyra på torsdag!

Les mer …

 

Mr. Mole tipper runde 1

Mr. MoleTorsdag sparkes 4.divisjon igang og planen er at jeg skal gjøre akkurat som jeg har gjort tidligere. Nemlig å tippe kamputfallet hver runde fra nå til slutten av oktober. I fjor endte jeg opp med 70 riktige av 132 kamper. Et opplagt mål for min del er å tippe så pass godt at jeg får mer en 70 riktige.

Den første runden fordeler seg over tre kampdager, med en kamp torsdag og lørdag og fire kamper på fredag. Her kommer mine tips for den første serierunden.

Les mer …

 

Mr. Mole tipper 4.divisjonstabellen 2018

Mr. MoleDet er bare dager til seriestart 2018 og sånn sett er det på tide at jeg kommer på banen. På samme måte som jeg har gjort det de siste årene, vil jeg også i år prøve meg på noen forhåndstips. Aller først vil jeg prøve meg på et tabelltips. Deretter vil jeg følge 4.divisjon runde for runde og komme med forhåndstips kamp for kamp.

For å ta det siste først. I fjor traff jeg med 70 av 132 kamper. Det gir 3,2 rette pr runde og en treffprosent på 53. Det synes jeg var ganske bra. Kun en gang tidligere har jeg hatt bedre resultat enn i fjor. I 2013 traff jeg med 76 kamper, deretter var det 62, 69 og 68 før jeg endte med 70 rette i fjor. Målet i 2018 bør være å slå fjoråret. Tipsene for den første serierunden kommer jeg med på onsdag. Men i dag får jeg konsentrere meg om tabelltipset.

Les mer …

 

Brannmann - slik kan det gå...

Bilderesultat for fotball tegning

Denne uken har Brannmann hatt glede av å høre tre ganger på Ole Lilleheim fra organisasjonen Åpne Dører. En organisasjon som jobber med og for kristne i land som ikke tillater mennesker frihet til å tenke selv. Den verste på listen er Nord Korea, så kommer Afghanistan, Somalia, Sudan, Pakistan, Eritrea, Libya, Irak, Jemen, Iran og India. Når jeg hører på Lilleheim så finner jeg raskt ut at de kristne i disse landene har 100% større tro på Bibelens Gud en jeg har på Brann. Heldigvis! Selv om vi i dag måtte vente til det 97 minutt for å få seiersmålet, så er vi Brannsupporterne på gyngende grunn hele dagen. Da er det noe annet med de kristne i de forfulgte landene - og for så vidt for oss kristne i Norge også. Da Johannes var på Patmos i Hellas og fikk åpenbaringen fra Gud, skriver han at dem som tror heier på et "lag" som "seirende drar ut for å seire". Altså er seieren klar på forhånd. Totalt uinteressant i fotballsammenheng, men suverent i livssynssammenheng. Da kan man også forstå hvordan kristne orker å holde ut all motstand og forfølgelse i land som Åpne Dører jobber i. På 12.plass finner vi forøvrig første land som er å regne med i fotballsammenheng - Nigeria. Greit å vite for oss lever og ånder for både fotball og Jesus.

Brannmann har ingen glasskule. Det nærmeste må være gullfiskbollen jeg eide for noen år siden. Jeg har faktisk to gullfiskliv på samvittigheten må jeg tilstå. I min tid på Vestborg VGS på Stranda var internatlivet som skapt for en fantasifull tenåringsgutt. En av jentene hadde to gullfisker i en bolle, og vi skruppelløse guttene byttet en dag ut de to kjæledyrene med to fiskeboller. Makaber humor og ganske så stygt gjort. Men hendelsen sitter som et skudd i minnet. Apropos glasskule, det er på tide å gjøre seg opp en mening med hvordan 2018 sesongen skal gå for våre lokale lag.

Les mer …

 

Side 4 av 17

Emblem Idrettslag

4. divisjon Sunnmøre 2017

# Lag K S U T MF P
1 Hødd 2 22 18 2 2 63 56
2 Bergsøy 22 15 4 3 46 49
3 Volda 22 14 6 2 30 48
4 Skarbøvik 22 7 8 7 8 29
5 Rollon 22 8 5 9 -5 29
6 Emblem 22 8 3 11 -4 27
7 Hareid 22 7 5 10 -22 26
8 Godøy 22 7 3 12 -19 24
9 Sykkylven 22 5 8 9 -13 23
10 Larsnes/Gursken 22 6 5 11 -13 23
11 Langevåg 22 6 1 15 -33 19
12 Norborg 22 4 4 14 -38 16

Neste kamp


4. divisjon 2018

Toppscorer 4. divisjon 2017 (sesongslutt)

# Navn Lag Mål
1 Sondre Steinsbu Kjølsøy Skarbøvik 19
2 Trond Edvard Brynestad Godøy 18
3 Franjo Tepuric Bergsøy 15
4 Daniel Jøsok Kvalsvik Bergsøy 14
5 Martin Søvik Røren Bergsøy 13

Treningstider 2016

Mandag kl 18:00 - 20:30 Sunnmørshallen
Tirsdag kl 20:00 - 21:30 Ebbemyra
Torsdag kl 20:00 - 21:30 Treningskamp
Fredag kl 17:00 - 18:30 Ebbemyra

Besøkende

Vi har 92 gjester her nå