Siste nytt fra rundt omkring

Hjem

Mr. Mole tipper runde 18

Mr. MoleNok en runde midt på treet er unnagjort. Tre rette for andre uke på rad. Jeg bommet på Hødd2 og Bergsøy i tillegg til at Hareid rappet U-en min på overtid. Men tre rette er greit og totalt har jeg nå truffet med 54 av 102 kamper. Fortsatt har jeg flere riktige enn feil.

Det nærmer seg slutten og i toppen er det meste allerede avgjort, mens det er knyttet mye spenning til det som skjer i den andre enden av tabellen. Det ser ut som nedrykkskampen vil utkjempes mellom Langevåg, Norborg og Godøy hvor to ryker og en står. Etterhvert som det nærmer seg slutten så går det på stumpene løs hos de fleste lag. Skadene kommer og ikke minst begynner kortstokken å gjøre seg gjeldende. Faktisk kan fraværet av nøkkelspillere være avgjørende på tampen. En rask opptelling forteller meg at hele 52 spillere er i faresonen foran runde 18.
 
Runde 18 sprer seg ut over tre kampdager. En på torsdag, fire på fredag og en på mandag. Her følger mine tips for runden.

Les mer …

 

Brannmann - om både e-poster og tilskuere på avveie

Svein Erik Edvardsen er en kar Brannmann alltid har hatt sansen for som dommer. Han er uhøytidelig, har glimt i øyet og tilsynelatende en god tone med alle involverte på stadion. Han er en av få som kan trekke på smilebåndet når de sjarmerende hissigproppene på felt L på Color Line letter på stumpen for å synge ut sin frustrasjon. Men dersom det er sant at han har skrevet fordelaktige e-poster om seg selv, i sin arbeidsgivers navn, da er han i tillegg kreativ. Mulig den gode dommeren sliter med nynorsk og har feiltolket P1 sangen - "God nok": "For eg har både vett nok, mot nok og ro nok. Og eg er både bra nok, sterk nok og god nok - eg er den domaren de sku ha...". Ydmykhet er en vanskelig øvelse, men Brannmann håper Svein Erik finner ut av opplegget sitt, og blir å finne med dommerfløyte på en stadion nær deg.

Les mer …

 

Emblem-Hødd2 1-1 (0-0)

La oss bare si det med en gang, først som sist. Vi leverte en bunnsolid kamp og skaffet oss et sterkt poeng hjemme mot Hødd2 idag.

Idag var det klart for møtet med den suverene serieleder. Et løpssterkt ungt lag ispedd med en del rutinerte karer. Slikt er ikke lett å møte, men vi hadde troa og la en kampplan som gutta var lojale mot til det siste.

Les mer …

 

Før kampen mot Hødd2

Det er klart for ny hjemmekamp og denne gangen er det svært god motsatnd i vente når vi tar i mot serielederen. Hødd2 har stort sett vunnet det som er i år og står med ett fattig tap og en ussel uavgjort hittil i år, ellers er alt annet vunnet. Kampstart på Ebbemyra er torsdag kl.18:30.

Les mer …

 

Mr. Mole tipper runde 17

Mr. MoleEtter flere runder med stabil tipping fikk jeg en aldri så liten på tryne i forrige runde. Jeg stoppet på tre riktige etter at både Rollon og Langevåg sviktet i tillegg til at U-en mellom Larsnes/Gursken og Emblem røk på overtid. Totalt er det fortsatt ganske bra med 51 av 96 treff.

Vi er nå kommet til runde 17 og det tetter seg til på tabellen. Det eneste som stort sett er avklart er topp tre. Etterhvert skal mye gå galt om ikke Hødd2 vinner, Bergsøy tar sølvet og Volda bronsen. men deretter er det tett som hagl. Hvem som til slutt rykker ned er umulig å spå på dette tidspunkt. I 3.divisjon tok Spjelkavik en viktig seier over Brattvåg og er nå nær kontraktsfornyelse. I så fall er det bare Aafk2 som ryker. I så fall to lag ned fra 4.divisjon. Sånn sett har et svært spennende oppgjør denne runden mellom Langevåg på 12.plass og Godøy på 11.plass.

Runde 17 fordeler seg over to kampdager med fire kamper på torsdag og to på fredag. Her følger mine tips for runde 17.

Les mer …

 

Brannmann - om fremsnakking og verdiskaping

Juventusstjernen Sami Khedira skal få min skillingsbolle denne uken. For dere som ikke skjønner dette med skillingsbolle, så er det Bergens variant av kanel i svingene. Det pågår en kamp i Bergen om å ha byens beste skillingsbolle, så når Brannmann deler ut skillingsboller er det av beste sort! Sami kjente sin besøkelsestid når han kjøpte ettusentohundre billetter til landskampen mellom Tyskland og Norge. Billettene gikk til barn med ulike utfordringer. Nå ble jo ikke resultatet av kampen særlig lystig for oss nordmenn. Men la oss håpe at Lagerfrakken og hans menn kan glede seg over at på tribunene satt det 1200 barn som trolig var på sin første landskamp, og fikk se sitt kjære Vaterland nedsable vikingene 6-0! PS! Khedira selv spilte ikke pga en kneskade.

Les mer …

 

Larsnes/Gursken-Emblem 1-2 (1-1)

Idag ventet et spillende L/G på en fin kunstgres bane. I motsetning til oss så har dem en litt dalende formkurve i det siste, men vi vet at laget er meget bra så her gikk vi skjerpet til kampen.

Les mer …

 

Før kampen mot Larsnes/Gursken

Det er klart for ny bortekamp og denne gangen skal vi ut på langtur. Vi skal til ytre søre og eksotiske Gursken River Plate. Der venter Larsnes/Gursken på oss. Kampstart torsdag kl.18:30.

Les mer …

 

Mr. Mole tipper runde 16

Mr. MoleFire rette, fire av seks, kun to feil, fire riktige. Kjært barn har mange navn, men en ting er i alle fall sikkert. Jeg har truffet med fire av seks i samtlige av høstens runder. Det er jeg rimelig godt fornøyd med. Totalt har jeg nå prikket inn 48 av 90 mulige eller vel 53% rett. Skal jeg klare noe lignende i runde 16?

Runde 16 ser umiddelbart ut som en hjemmerunde, men slik blir det som regel sjelden. Hvor har bananskallet gjemt seg mon tro? To kamper tjuvstarter på torsdagen, mens resten spilles på fredag. Vi er nå kommet ut i september og dermed er vel de fleste gressbanene stengt for sesongen. I alle fall går samtlige seks kamper denne runden på kunstgress. Det var vel rammene, da gjenstår det bare å sette på plass kryssene.
 
Her følger mine tips for runde 16.

Les mer …

 

Brannmann - en linjemann i livet sku alle ha

"En linjemann i livet sku alle ha
En flaggmann å springe ne til
Som alltid har lyst på en kaffikopp
og tid å kaste bort på en fotballkropp
Ja, en linjemann i livet sku alle ha"

Les mer …

 

Emblem-Sykkylven 1-0 (1-0)

Det blir nesten hakk i plata, men nok engang spiller vi en kamp som er utrolig viktig med tanke på å holde oss i divisjonen, men slik er realiteten. Vi vet ikke hvor mange som rykker ned fra 3. divisjon. Skulle både AAFK2 og Spjelkavik rykke ned vil det gå tre lag ned fra 4. divisjon. Og det er meget tett i bunnen der hele 9 lag kan risikere å være innblandet i nedrykkskampen fremover.

Les mer …

 

Før kampen mot Sykkylven

Ny torsdag og ny hjemmekamp, den andre på rappen. Vi tar i mot Sykkylven og gjør klart til kamp på Ebbemyra torsdag 31.august kl.18:30. Typisk nok er det klart for nabooppgjør når Emblem møter Sykkylven. Det er nemlig ikke bare geografisk at lagene er naboer, siden 2014 har lagene stort sett hvert tabellnaboer. Foran morgendagens kamp ligger Emblem på 6.plass og Sykkylven på 8.plass.

Les mer …

 

Side 4 av 11

Emblem Idrettslag

4. divisjon Sunnmøre 2017

# Lag K S U T MF P
1 Hødd 2 22 18 2 2 63 56
2 Bergsøy 22 15 4 3 46 49
3 Volda 22 14 6 2 30 48
4 Skarbøvik 22 7 8 7 8 29
5 Rollon 22 8 5 9 -5 29
6 Emblem 22 8 3 11 -4 27
7 Hareid 22 7 5 10 -22 26
8 Godøy 22 7 3 12 -19 24
9 Sykkylven 22 5 8 9 -13 23
10 Larsnes/Gursken 22 6 5 11 -13 23
11 Langevåg 22 6 1 15 -33 19
12 Norborg 22 4 4 14 -38 16

Neste kamp


4. divisjon 2018

Toppscorer 4. divisjon 2017 (sesongslutt)

# Navn Lag Mål
1 Sondre Steinsbu Kjølsøy Skarbøvik 19
2 Trond Edvard Brynestad Godøy 18
3 Franjo Tepuric Bergsøy 15
4 Daniel Jøsok Kvalsvik Bergsøy 14
5 Martin Søvik Røren Bergsøy 13

Treningstider 2016

Mandag kl 18:00 - 20:30 Sunnmørshallen
Tirsdag kl 20:00 - 21:30 Ebbemyra
Torsdag kl 20:00 - 21:30 Treningskamp
Fredag kl 17:00 - 18:30 Ebbemyra

Besøkende

Vi har 55 gjester her nå