Siste nytt fra rundt omkring

Hjem

Før kampen mot SIF/Hessa

Vårsesongen nærmer seg allerede slutten og vi gjør klar for den nest siste seriekampen før sommeren. Vi skal på tur til ytre bydel for å møte SIF/Hessa. Kampstart er torsdag 21. juni kl.18:30.

Les mer …

 

Mr. Mole tipper runde 10

Mr. MoleRunde 9 er historie og bra er det. Den 9. serierunden var nemlig min dårligste runde hittil. Jeg traff kun med to kamper. Favorittene og tetduoen Aafk2 og Bergsøy gjorde jobben og skaffet seg dermed en liten luke i toppen av tabellen. De øvrige tipsene mine gitt åt skogen og jeg står nå med 32 riktige av 54 kamper. Fortsatt er det rimelig bra, men her må det uansett skjerping til.

Runde 10 er nesten som en maraton å regne. Den sprer seg over hele uka med første kamp allerede i morgen. 6 kamper totalt fordeler seg over hhv mandag, onsdag, torsdag og fredag. I runde 10 skal topplagene være vertskap, mens i tre av de fire lagene i bunnen skal ut på tur. Det kan sånn sett se ut som vi står foran ei runde med noen naturlige favoritter - men det tenkte vel mange om Argentina også. Her kommer uansett mine tips for den 10.serierunden.

Les mer …

 

Brannmann - oss og dem

Bilderesultat for fotball sikringsskap

Oss og dem
Brannmann har et ekstra øye på det som skjer av talentutvikling på Sunnmøre. Som lærer i ungdomsskolen har jeg elever som er i støpeskeia, og det har også vært artig å følge "The Son" og hans jevnaldrende gjennom diverse bylag, kretslag, AaFK og andre klubber denne 99`år gangen har spredt seg til. Da er det artig at skøyeren Parfait blirt hentet fra kjøpesenteret tilbake på ferja til treninger i sommer. Men et ekstra øye har man jo til de som fortsatt er i posisjon til å spille seg inn på AaFK. Anders Waagan og Emil Solnørdal er to slike. Men Brannmann lurer egentlig veldig på hvordan man forvalter sine talent i garderobene på Color Line.

Les mer …

 

Emblem-Ørsta 0-1 (0-0)

Kampen mot Ørsta idag ble en god kamp for hjemmelaget, men dessverre gikk vi på et ufortjent tap. Vi brente for mange sjanser, og når Ørsta scorer i det 89 min på en klar offside så ble det vanskelig. I dag hadde vi virkelig fortjent et annet utfall av kampen, men på mange måter gikk marginene i mot oss. Slikt skjer innimellom, men de som har vet på det sier at det jevner seg ut over tid. I så fall har vi absolutt noe til gode.

Les mer …

 

Brannmann - skråblikk på VM

Bilderesultat for fotball og religion

Alvorlig skråblikk
VM er endelig i gang, og vi skal kjempe oss gjennom mange timer i sofakroken hjemme. Nye favorittspillere og favorittdommere dukker opp, og Brannmann blir alltid sjarmert i grus av ting som ikke dreier seg om selve fotballen. Det kan være nye regler, nye drakter, hårfrisyrer, publikum og vertslandets kultur. I år arrangeres VM i selveste Russland. Dette uhåndgripelige nabolandet vårt. Jeg har et forhold til dette landet omtrent som en slimball. I det ene øyeblikket sjarmerende og deilig, - i det neste øyeblikket uforutsigbart og ekkelt. Jeg har hatt gleden av å være i både Leningrad og St.Petersburg. Dette er jo samme by, men i 1987 het det Leningrad og i 1992 byttet byen navn.

Les mer …

 

Før kampen mot Ørsta

Vi er kommet midtveis i juni og det er klart for ny seriekamp på Ebbemyra. I forrige runde leverte vi en bunnsolid kamp borte mot Volda og nå står Voldarival Ørsta for tur. Skal vi klare å ta full pott mot dem begge? Svaret får vi på Ebbemyra i morgen. Emblem-Ørsta har avspark torsdag kl.18:30.

Les mer …

 

Mr. Mole tipper runde 9

Mr. MoleDu snakker meg om. For fjerde uke på rad endte jeg opp med tre rette. Sist runde prikket jeg inn SIF/Hessa, Bergsøy og Ørsta. Totalt holder jeg likevel fortsatt et godt snitt med 30 rette på 48 kamper.

I uke 8 fordeler kampene seg likt på torsdag og fredag, og likt fordeler kampene seg mellom naturgress og kunstgress. Om det får noe betydning for min tipping er jeg derimot mer usikker på. Med det blåtte øyet ser jeg tre opplagte favoritter og tre mer kompliserte kamper. Ei herlig blanding med andre ord. Her følger mine tips for den 9. serierunden.

Les mer …

 

Brannmann - Granulatbrød

alt

Bana er stengt
Mange klubber på Sunnmøre har en gressbane. I vårt sekulariserte moderne samfunn er gressbanen i enkelte bygder et tempel. 6000 m2 med hellig grunn som ingen har tilgang til bortsett fra han som er tildelt den store tillit å pleie bygda stolthet. "Bana er stengt", "Stengt", "All bruk forbudt" - skilt i alle varianter som vi som var ung på 80 tallet har stor respekt for. Trolig er barn av 80 tallet mer kuet en noen annen generasjon. Det finnes nok heller ingen annen generasjon som har så mye grus i kneskålen som min. For grus var vårt dekke året rundt. Bortsett fra dersom solen skinte på kampdag. Da tok banemester bort skiltet og vi kunne stolt ta imot bortelaget på hellig grunn. I det siste har jeg registrert at det har vært en debatt om at vi bør innføre gressbaner som primærarnea igjen.

Les mer …

 

Volda-Emblem 0-1 (0-0)

Med sesongens minste tropp reiste vi idag til Volda. Vi måtte være smarte hvis vi skulle ta med oss noe herfra. Vi lå kompakte og var disiplinerte hele kampen, og det kan en trygt si at lønte seg. Et disiplinert lag med offervilje langt utenpå drakta leverte en bunnsolid bortekamp, som vi til slutt vant 1-0.

Les mer …

 

Før kampen mot Volda

En ny serierunde står for døren. Vi skal på tur. Volda venter på oss med kampstart fredag 8. juni kl.18:30.

Les mer …

 

Mr. Mole tipper runde 8

Mr. MoleTre rette i forrige runde. Jeg traff med Valder, Volda og Godøy. Og bommet på mine to U-er i tillegg til SIF/Hessa. Totalt har jeg prikket inn 27 av 42 kamper.

Runde 7 var en runde med mange oppgjør mellom tabellnaboer, og faktisk ser det ut som vi får en lignende en i runde 8 også. Med unntak av kampen mellom Bergsøy og Godøy, og tildels Ørsta og Larsnes/Gursken, så er alle de øvrige kampene oppgjør mellom tabellnaboer. Slikt vanskeliggjør naturligvis min jobb, men desto mer spennende blir det.

I runde 8 spilles fem kamper på fredag, mens runden tjuvstarter med oppgjøret SIF/Hessa-Valder på torsdag. Her følger mine tips for den 8.serierunden.

Les mer …

 

Brannmann om pauseklovner og dameproblem

Les mer …

 

Side 5 av 20

Emblem Idrettslag

4. divisjon Sunnmøre 2017

# Lag K S U T MF P
1 Hødd 2 22 18 2 2 63 56
2 Bergsøy 22 15 4 3 46 49
3 Volda 22 14 6 2 30 48
4 Skarbøvik 22 7 8 7 8 29
5 Rollon 22 8 5 9 -5 29
6 Emblem 22 8 3 11 -4 27
7 Hareid 22 7 5 10 -22 26
8 Godøy 22 7 3 12 -19 24
9 Sykkylven 22 5 8 9 -13 23
10 Larsnes/Gursken 22 6 5 11 -13 23
11 Langevåg 22 6 1 15 -33 19
12 Norborg 22 4 4 14 -38 16

Neste kamp


4. divisjon 2018

Toppscorer 4. divisjon 2017 (sesongslutt)

# Navn Lag Mål
1 Sondre Steinsbu Kjølsøy Skarbøvik 19
2 Trond Edvard Brynestad Godøy 18
3 Franjo Tepuric Bergsøy 15
4 Daniel Jøsok Kvalsvik Bergsøy 14
5 Martin Søvik Røren Bergsøy 13

Treningstider 2016

Mandag kl 18:00 - 20:30 Sunnmørshallen
Tirsdag kl 20:00 - 21:30 Ebbemyra
Torsdag kl 20:00 - 21:30 Treningskamp
Fredag kl 17:00 - 18:30 Ebbemyra

Besøkende

Vi har 120 gjester her nå