Siste nytt fra rundt omkring

Hjem

Mr. Mole tipper runde 19

Mr. MoleFem rette i forrige runde!! Eneste bommen var i oppgjøret mellom Skarbøvik og Emblem. Jeg satset på poengdeling, men slik gikk det ikke. Emblem tok likegodt med seg alle poengene hjem. Ikke den den verste bommen det, men feil ble det okke som. Totalt har jeg nå truffet med 59 av 108 kamper. Det er en treffprosent på 55 og det er jeg ganske fornøyd med.

Vi går igang med de fire siste rundene og det er først og fremst i bunnen at spenningen knytter seg. Sånn sett er runde 19 ekstra spennende siden de fire lagene i bunnen møter hverandre i to bunnoppgjør. Men det er slettes ikke slik at de øvrige fire kampene bare er pliktløp, nei langt i fra. Hødd er nok på det nærmeste klar for opprykk, men det er fortsatt kamp om både sølvplassen og NM-kvalik. For ikke å snakke om ære og berømmelse. Fotballkamper både vil og skal vinnes - enkelt og greit.

Runde 19 fordeler seg, som runde 18, over tre kampdager. En kamp på torsdag, fire på fredag og en på mandag. Her følger mine tips for runde 19.

Les mer …

 

Brannmann - noen liker best ketchup.

Sykkel-VM fra Bergen har vært en fryd å følge med på. Tidlig i mesterskapet viste en undersøkelse viser at 7 av 10 bergensere som står gatelangs og heier på syklistene, tror at dette er et tiltak for å lage mer liv i byen. At det er sykkel-VM er helt i det blå! Når det er slikt fatt med bergenserne er det ikke rart at vi synger "Gullet ska hem" bare Brann scorer et mål. Samtidig er det noe herlig bekymringsløst over denne tilstanden. Bergen er Norges Gallerlandsby med Asterix (Lars Arne Nilsen), Godemine (Trude Dreveland) og Trubadurix (Tor Endresen). Brannmann feller en tåre over sin andre by, og tror på under i slaget mot Romerlaget RBK! Trylledrikken er klar! Gullet ska hem!!!

Les mer …

 

Skarbøvik-Emblem 1-2 (1-1)

Kunne vår gode høst fortsette på Siffen mot et godt hjemmelag? Det var det store spørsmålet når vi tok fatt på høstens 7. fotballkamp. Uansett så var planen at vi skulle spille for hverandre og fortsette trenden vi hadde i forrige hjemmekamp mot Hødd2.

For å svare på mitt eget spørsmål med en gang. Ja, den gode høsten fortsetter. Vi slo SIF og har nå åtte kamper på rad uten tap. I Høst har vi 6-1-0 og vil uansett hvordan resultatene ender i de andre kampene være høstens beste lag etter 7 høstrunder. Det er fantastisk, spesielt med tanke på at vi bare tok 8 poeng i løpet av hele vårsesongen.

Les mer …

 

Før kampen mot Skarbøvik

Det er klart for ny bortekamp, men i motsetning til de andre bortekampene vi har hatt i høst så kan vi nå la ferjekortene ligge igjen hjemme. Nå går turen bare tvers igjennom kommunen. Skarbøvik venter på oss ut på Siffen med kampstart torsdag kl.18:30.

Les mer …

 

Mr. Mole tipper runde 18

Mr. MoleNok en runde midt på treet er unnagjort. Tre rette for andre uke på rad. Jeg bommet på Hødd2 og Bergsøy i tillegg til at Hareid rappet U-en min på overtid. Men tre rette er greit og totalt har jeg nå truffet med 54 av 102 kamper. Fortsatt har jeg flere riktige enn feil.

Det nærmer seg slutten og i toppen er det meste allerede avgjort, mens det er knyttet mye spenning til det som skjer i den andre enden av tabellen. Det ser ut som nedrykkskampen vil utkjempes mellom Langevåg, Norborg og Godøy hvor to ryker og en står. Etterhvert som det nærmer seg slutten så går det på stumpene løs hos de fleste lag. Skadene kommer og ikke minst begynner kortstokken å gjøre seg gjeldende. Faktisk kan fraværet av nøkkelspillere være avgjørende på tampen. En rask opptelling forteller meg at hele 52 spillere er i faresonen foran runde 18.
 
Runde 18 sprer seg ut over tre kampdager. En på torsdag, fire på fredag og en på mandag. Her følger mine tips for runden.

Les mer …

 

Brannmann - om både e-poster og tilskuere på avveie

Svein Erik Edvardsen er en kar Brannmann alltid har hatt sansen for som dommer. Han er uhøytidelig, har glimt i øyet og tilsynelatende en god tone med alle involverte på stadion. Han er en av få som kan trekke på smilebåndet når de sjarmerende hissigproppene på felt L på Color Line letter på stumpen for å synge ut sin frustrasjon. Men dersom det er sant at han har skrevet fordelaktige e-poster om seg selv, i sin arbeidsgivers navn, da er han i tillegg kreativ. Mulig den gode dommeren sliter med nynorsk og har feiltolket P1 sangen - "God nok": "For eg har både vett nok, mot nok og ro nok. Og eg er både bra nok, sterk nok og god nok - eg er den domaren de sku ha...". Ydmykhet er en vanskelig øvelse, men Brannmann håper Svein Erik finner ut av opplegget sitt, og blir å finne med dommerfløyte på en stadion nær deg.

Les mer …

 

Emblem-Hødd2 1-1 (0-0)

La oss bare si det med en gang, først som sist. Vi leverte en bunnsolid kamp og skaffet oss et sterkt poeng hjemme mot Hødd2 idag.

Idag var det klart for møtet med den suverene serieleder. Et løpssterkt ungt lag ispedd med en del rutinerte karer. Slikt er ikke lett å møte, men vi hadde troa og la en kampplan som gutta var lojale mot til det siste.

Les mer …

 

Før kampen mot Hødd2

Det er klart for ny hjemmekamp og denne gangen er det svært god motsatnd i vente når vi tar i mot serielederen. Hødd2 har stort sett vunnet det som er i år og står med ett fattig tap og en ussel uavgjort hittil i år, ellers er alt annet vunnet. Kampstart på Ebbemyra er torsdag kl.18:30.

Les mer …

 

Mr. Mole tipper runde 17

Mr. MoleEtter flere runder med stabil tipping fikk jeg en aldri så liten på tryne i forrige runde. Jeg stoppet på tre riktige etter at både Rollon og Langevåg sviktet i tillegg til at U-en mellom Larsnes/Gursken og Emblem røk på overtid. Totalt er det fortsatt ganske bra med 51 av 96 treff.

Vi er nå kommet til runde 17 og det tetter seg til på tabellen. Det eneste som stort sett er avklart er topp tre. Etterhvert skal mye gå galt om ikke Hødd2 vinner, Bergsøy tar sølvet og Volda bronsen. men deretter er det tett som hagl. Hvem som til slutt rykker ned er umulig å spå på dette tidspunkt. I 3.divisjon tok Spjelkavik en viktig seier over Brattvåg og er nå nær kontraktsfornyelse. I så fall er det bare Aafk2 som ryker. I så fall to lag ned fra 4.divisjon. Sånn sett har et svært spennende oppgjør denne runden mellom Langevåg på 12.plass og Godøy på 11.plass.

Runde 17 fordeler seg over to kampdager med fire kamper på torsdag og to på fredag. Her følger mine tips for runde 17.

Les mer …

 

Brannmann - om fremsnakking og verdiskaping

Juventusstjernen Sami Khedira skal få min skillingsbolle denne uken. For dere som ikke skjønner dette med skillingsbolle, så er det Bergens variant av kanel i svingene. Det pågår en kamp i Bergen om å ha byens beste skillingsbolle, så når Brannmann deler ut skillingsboller er det av beste sort! Sami kjente sin besøkelsestid når han kjøpte ettusentohundre billetter til landskampen mellom Tyskland og Norge. Billettene gikk til barn med ulike utfordringer. Nå ble jo ikke resultatet av kampen særlig lystig for oss nordmenn. Men la oss håpe at Lagerfrakken og hans menn kan glede seg over at på tribunene satt det 1200 barn som trolig var på sin første landskamp, og fikk se sitt kjære Vaterland nedsable vikingene 6-0! PS! Khedira selv spilte ikke pga en kneskade.

Les mer …

 

Larsnes/Gursken-Emblem 1-2 (1-1)

Idag ventet et spillende L/G på en fin kunstgres bane. I motsetning til oss så har dem en litt dalende formkurve i det siste, men vi vet at laget er meget bra så her gikk vi skjerpet til kampen.

Les mer …

 

Før kampen mot Larsnes/Gursken

Det er klart for ny bortekamp og denne gangen skal vi ut på langtur. Vi skal til ytre søre og eksotiske Gursken River Plate. Der venter Larsnes/Gursken på oss. Kampstart torsdag kl.18:30.

Les mer …

 

Side 5 av 13

Emblem Idrettslag

4. divisjon Sunnmøre 2017

# Lag K S U T MF P
1 Hødd 2 22 18 2 2 63 56
2 Bergsøy 22 15 4 3 46 49
3 Volda 22 14 6 2 30 48
4 Skarbøvik 22 7 8 7 8 29
5 Rollon 22 8 5 9 -5 29
6 Emblem 22 8 3 11 -4 27
7 Hareid 22 7 5 10 -22 26
8 Godøy 22 7 3 12 -19 24
9 Sykkylven 22 5 8 9 -13 23
10 Larsnes/Gursken 22 6 5 11 -13 23
11 Langevåg 22 6 1 15 -33 19
12 Norborg 22 4 4 14 -38 16

Neste kamp


4. divisjon 2018

Toppscorer 4. divisjon 2017 (sesongslutt)

# Navn Lag Mål
1 Sondre Steinsbu Kjølsøy Skarbøvik 19
2 Trond Edvard Brynestad Godøy 18
3 Franjo Tepuric Bergsøy 15
4 Daniel Jøsok Kvalsvik Bergsøy 14
5 Martin Søvik Røren Bergsøy 13

Treningstider 2016

Mandag kl 18:00 - 20:30 Sunnmørshallen
Tirsdag kl 20:00 - 21:30 Ebbemyra
Torsdag kl 20:00 - 21:30 Treningskamp
Fredag kl 17:00 - 18:30 Ebbemyra

Besøkende

Vi har 78 gjester her nå