Siste nytt fra rundt omkring

Hjem

Mr. Mole tipper runde 20

Mr. MoleKun to rette i forrige runde. Jeg traff på Godøy og Hødd ellers var det bom. Men totalt sett er det likevel ikke så dårlig med 61 av 114 kamper riktig. Jeg ligger med treff godt over 50% når tre runder gjenstår, så for min del blir ikke dette så galt.

Verre er det for de lagene som må ta den tunge veien ned i 5.divisjon. Tre lag kjemper med nebb og klør for å unngå å bli blant de to siste. I runde 20 er to kamper spesielt spennende i den anledning. Med tanke på opprykket er alt avgjort. Hødd2 vinner og rykker opp, men bak dem slåss likevel to lag om sølvet.

Runde 20 fordeler seg over 3 kampdager. to på torsdag, tre på fredag og en på mandag. Her følger mine tips for den 20. serierunden.

Les mer …

 

Brannmann - Go yellow!

Go YELLOW!!! Lørdag fikk Brannmann den store æren av å være til stede på Madeiski stadion i Reading. Etter ca 35 år med supporterhjerte for Norwich fikk jeg endelig bivåne the yellow live! Og for en kamp det ble! Rundens mål i England, Alexander Tettey, Jaap Stam, direkte rødt kort og et tvers igjennom sjarmerende engelsk publikum – og sist men ikke minst! 2-1 seier. Vi har nå los på playoff – Go yellow!!

Les mer …

 

Emblem-Volda 0-1 (0-0)

Da var det klart for ny hjemmekamp. Idag skulle vi skikkelig få testet oss i møtet med et godt Voldalag. Volda kommer som kjent fra 6-1 mot Norborg og 9-0 mot Hareid i de to siste kampene før møtet med oss. Men vi hadde troa etter vår gode høstsesong. Minuset var at Dahlberg og Steffensen måtte stå over pga gule kort og reise, og når så Markus Lund måtte hive inn håndkleet rett før kampstart ble vi litt redusert i mannskapet, men vi stilte likevel et meget godt lag og vi hadde som sagt troa.

Les mer …

 

Før kampen mot Volda

Vi er midtveis i den tøffeste delen av høstsesongen. Vi har nettopp unnagjort kampene mot nr. 1 og nr. 5, nå står nr. 3 og nr. 2 for tur - og neste lag ut er altså Volda. Vi tar i mot dem på Ebbemyra fredag 29.september kl.18:30.

Les mer …

 

Mr. Mole tipper runde 19

Mr. MoleFem rette i forrige runde!! Eneste bommen var i oppgjøret mellom Skarbøvik og Emblem. Jeg satset på poengdeling, men slik gikk det ikke. Emblem tok likegodt med seg alle poengene hjem. Ikke den den verste bommen det, men feil ble det okke som. Totalt har jeg nå truffet med 59 av 108 kamper. Det er en treffprosent på 55 og det er jeg ganske fornøyd med.

Vi går igang med de fire siste rundene og det er først og fremst i bunnen at spenningen knytter seg. Sånn sett er runde 19 ekstra spennende siden de fire lagene i bunnen møter hverandre i to bunnoppgjør. Men det er slettes ikke slik at de øvrige fire kampene bare er pliktløp, nei langt i fra. Hødd er nok på det nærmeste klar for opprykk, men det er fortsatt kamp om både sølvplassen og NM-kvalik. For ikke å snakke om ære og berømmelse. Fotballkamper både vil og skal vinnes - enkelt og greit.

Runde 19 fordeler seg, som runde 18, over tre kampdager. En kamp på torsdag, fire på fredag og en på mandag. Her følger mine tips for runde 19.

Les mer …

 

Brannmann - noen liker best ketchup.

Sykkel-VM fra Bergen har vært en fryd å følge med på. Tidlig i mesterskapet viste en undersøkelse viser at 7 av 10 bergensere som står gatelangs og heier på syklistene, tror at dette er et tiltak for å lage mer liv i byen. At det er sykkel-VM er helt i det blå! Når det er slikt fatt med bergenserne er det ikke rart at vi synger "Gullet ska hem" bare Brann scorer et mål. Samtidig er det noe herlig bekymringsløst over denne tilstanden. Bergen er Norges Gallerlandsby med Asterix (Lars Arne Nilsen), Godemine (Trude Dreveland) og Trubadurix (Tor Endresen). Brannmann feller en tåre over sin andre by, og tror på under i slaget mot Romerlaget RBK! Trylledrikken er klar! Gullet ska hem!!!

Les mer …

 

Skarbøvik-Emblem 1-2 (1-1)

Kunne vår gode høst fortsette på Siffen mot et godt hjemmelag? Det var det store spørsmålet når vi tok fatt på høstens 7. fotballkamp. Uansett så var planen at vi skulle spille for hverandre og fortsette trenden vi hadde i forrige hjemmekamp mot Hødd2.

For å svare på mitt eget spørsmål med en gang. Ja, den gode høsten fortsetter. Vi slo SIF og har nå åtte kamper på rad uten tap. I Høst har vi 6-1-0 og vil uansett hvordan resultatene ender i de andre kampene være høstens beste lag etter 7 høstrunder. Det er fantastisk, spesielt med tanke på at vi bare tok 8 poeng i løpet av hele vårsesongen.

Les mer …

 

Før kampen mot Skarbøvik

Det er klart for ny bortekamp, men i motsetning til de andre bortekampene vi har hatt i høst så kan vi nå la ferjekortene ligge igjen hjemme. Nå går turen bare tvers igjennom kommunen. Skarbøvik venter på oss ut på Siffen med kampstart torsdag kl.18:30.

Les mer …

 

Mr. Mole tipper runde 18

Mr. MoleNok en runde midt på treet er unnagjort. Tre rette for andre uke på rad. Jeg bommet på Hødd2 og Bergsøy i tillegg til at Hareid rappet U-en min på overtid. Men tre rette er greit og totalt har jeg nå truffet med 54 av 102 kamper. Fortsatt har jeg flere riktige enn feil.

Det nærmer seg slutten og i toppen er det meste allerede avgjort, mens det er knyttet mye spenning til det som skjer i den andre enden av tabellen. Det ser ut som nedrykkskampen vil utkjempes mellom Langevåg, Norborg og Godøy hvor to ryker og en står. Etterhvert som det nærmer seg slutten så går det på stumpene løs hos de fleste lag. Skadene kommer og ikke minst begynner kortstokken å gjøre seg gjeldende. Faktisk kan fraværet av nøkkelspillere være avgjørende på tampen. En rask opptelling forteller meg at hele 52 spillere er i faresonen foran runde 18.
 
Runde 18 sprer seg ut over tre kampdager. En på torsdag, fire på fredag og en på mandag. Her følger mine tips for runden.

Les mer …

 

Brannmann - om både e-poster og tilskuere på avveie

Svein Erik Edvardsen er en kar Brannmann alltid har hatt sansen for som dommer. Han er uhøytidelig, har glimt i øyet og tilsynelatende en god tone med alle involverte på stadion. Han er en av få som kan trekke på smilebåndet når de sjarmerende hissigproppene på felt L på Color Line letter på stumpen for å synge ut sin frustrasjon. Men dersom det er sant at han har skrevet fordelaktige e-poster om seg selv, i sin arbeidsgivers navn, da er han i tillegg kreativ. Mulig den gode dommeren sliter med nynorsk og har feiltolket P1 sangen - "God nok": "For eg har både vett nok, mot nok og ro nok. Og eg er både bra nok, sterk nok og god nok - eg er den domaren de sku ha...". Ydmykhet er en vanskelig øvelse, men Brannmann håper Svein Erik finner ut av opplegget sitt, og blir å finne med dommerfløyte på en stadion nær deg.

Les mer …

 

Emblem-Hødd2 1-1 (0-0)

La oss bare si det med en gang, først som sist. Vi leverte en bunnsolid kamp og skaffet oss et sterkt poeng hjemme mot Hødd2 idag.

Idag var det klart for møtet med den suverene serieleder. Et løpssterkt ungt lag ispedd med en del rutinerte karer. Slikt er ikke lett å møte, men vi hadde troa og la en kampplan som gutta var lojale mot til det siste.

Les mer …

 

Før kampen mot Hødd2

Det er klart for ny hjemmekamp og denne gangen er det svært god motsatnd i vente når vi tar i mot serielederen. Hødd2 har stort sett vunnet det som er i år og står med ett fattig tap og en ussel uavgjort hittil i år, ellers er alt annet vunnet. Kampstart på Ebbemyra er torsdag kl.18:30.

Les mer …

 

Side 8 av 16

Emblem Idrettslag

4. divisjon Sunnmøre 2017

# Lag K S U T MF P
1 Hødd 2 22 18 2 2 63 56
2 Bergsøy 22 15 4 3 46 49
3 Volda 22 14 6 2 30 48
4 Skarbøvik 22 7 8 7 8 29
5 Rollon 22 8 5 9 -5 29
6 Emblem 22 8 3 11 -4 27
7 Hareid 22 7 5 10 -22 26
8 Godøy 22 7 3 12 -19 24
9 Sykkylven 22 5 8 9 -13 23
10 Larsnes/Gursken 22 6 5 11 -13 23
11 Langevåg 22 6 1 15 -33 19
12 Norborg 22 4 4 14 -38 16

Neste kamp


4. divisjon 2018

Toppscorer 4. divisjon 2017 (sesongslutt)

# Navn Lag Mål
1 Sondre Steinsbu Kjølsøy Skarbøvik 19
2 Trond Edvard Brynestad Godøy 18
3 Franjo Tepuric Bergsøy 15
4 Daniel Jøsok Kvalsvik Bergsøy 14
5 Martin Søvik Røren Bergsøy 13

Treningstider 2016

Mandag kl 18:00 - 20:30 Sunnmørshallen
Tirsdag kl 20:00 - 21:30 Ebbemyra
Torsdag kl 20:00 - 21:30 Treningskamp
Fredag kl 17:00 - 18:30 Ebbemyra

Besøkende

Vi har 110 gjester her nå