Siste nytt fra rundt omkring

Hjem

Mr. Mole tipper runde 4

Mr. MoleNår jeg satt meg ned og funderte på runde 3 slo det meg umiddelbart at her ender alle kampene med poengdeling. Hadde jeg satset på den hesten så hadde jeg i det minste fått tre riktige. Men gjorde jeg det? Nei langt i fra. Å tippe U i alle kampene er både feigt å usannsynlig, derfor ispedde jeg alt for mange hjemmeseire, fire i tallet - og det i en runde fullstendig blottet for hjemmeseire. Du snakker meg om. Jeg endte opp med kun en riktig atter at U-en i kampen mellom Bergsøy og Volda gikk inn.

Totalt står jeg nå med 6 riktige ut av 18 kamper, noe som må være tidenes bunnotering. Men heldigvis er det mange kamper igjen og allerede om to dager er det klart for ny runde, så det er bare å brette opp ermene og gjøre seg klar for nye tips. Runde fire er av det kompakte slaget. Runden avvikles nemlig på kun to dager. Den innledes med to kamper på torsdag og avsluttes med fire kamper på fredag. Intenst!

Her følger mine tips for den 4.serierunden.

SYKKYLVEN-EMBLEM
Sykkylven har startet serien med tre strake U-er, og det mot relativ tøff motstand, blant annet borte mot både Rollon og Hareid. Sykkylven og Emblem har møtt hverandre i to treningskamper før sesongstart, begge disse endte med poengdeling. Her er det altså mye som taler for nok en U. Emblem på sin side startet sesongen med to kamper under pari, før de virkelig løftet seg borte mot langevåg. Klarer de å gjennskape samme intensitet mot Sykkylven så kan de fort vinne denne kampen. I mine øyne hadde ikke noe vært bedre enn det, men jeg frykter nok at det ender som det har gjort tidligere i år, nemlig med uavgjort. U.

SKARBØVIK-ROLLON
Lagene møtte hverandre i treningskamp tidlig i februar. Den gang vant Rollon 1-0. Rollon er regnet å ligge på øvre halvdel i år mens Skarbøvik må finne seg i en plassering litt lenger ned på tabellen. Rollon har imidlertid kommet litt skjevt ut av startblokka og står i øyeblikket med kun fire poeng. Mot Hødd2 i forrige skal de faktisk være glade for at tapet ikke ble enda større. Når det er sagt stilte Hødd et meget bra lag og samme motstand får de ikke på Siffen på torsdag. Skarbøvik har slitt med skader hittil og står fortsatt uten seier så langt. Jeg frykter nok at de må vente minst en runde til før den kommer for her har Rollon tenkt å revansjere seg. B.

BERGSØY-LANGEVÅG
Lagene møtte hverandre i kvalik til NM før seriestart. Den gang måtte det ekstraomganger til før Bergsøy klarte å avgjøre kampen i sin favør. Bergsøy var en av to forhåndsfavoritter i år men har skuffet så langt og står med kun to poeng etter tre kamper. For Langevåg står det enda dårligere til. De ligger helt sist med null poeng. Den smulteringen kommer de til å ta med seg hjem etter kampen mot Bergsøy, for vertene er i ferd med å finne formen og var nære i forrige runde mot Volda. Årets første seier får de her. H.

LARSNES/GURSKEN-HAREID
Det er klart for ett av åtte lokaloppgjør ut på ytre søre. Både Larsnes/Gursken og Hareid har fått en meget god start på serien og ligger i dag på hhv 4. og 3. plass. mens Larsnes/Gursken kommer fra en imponerende borteseier mot Norborg. Lagene møtte hverandre i generalprøven før årets sesong. Da vant Hareid 2-1. Normalt har Hareid hatt godt tak på Larsnes/Gursken og ofte godt seirende ut av disse oppgjørene, men likevel velger jeg å satse på den andre hesten. Jeg tror alle poengene blir igjen på River Plate. H.

VOLDA-GODØY
Hadde denne kampen gått i fjor hadde jeg nok spådd en jevn kamp og gamblet på en U. Nå er dette en av to klare bankere i denne runden. Volda står fortsatt uten tap og har lagt seg helt i toppen som forventet. Godøy på sin side har mistet viktige spillere foran årets sesong og har slitt en del innledningsvis. I dag kunne vi lese om to gode signeringer for øylaget, men dessverre tror jeg ikke det er nok for å ta poeng borte mot Volda. Til det er motstanden rett og slett for god. H.

HØDD2-NORBORG
Her er rundens sikreste hjemmeseier. Det kan rett og slett ikke bli noe annet. Hødd2 har som eneste lag tatt full pott så langt og var suverene borte mot Rollon på mandag. Laget har hittil stilt med meget godt mannskap og fortsetter de slik ser jeg ikke helt hvem som skal ta poeng fra dem. Nå har de allerede møtt to av opprykkskonkurrentene på bortebane uten at det har betydd noe for dem. Annerledes er det for Norborg som tapte 5-1 hjemme for L/G i forrige runde. Norborg får etterhvert merke at mer enn halvparten av spillerne kjører dobbel serie for tiden. Slitasjen må bare bli merkbar og det vil resultere i mager poengfangst. Mager blir fangsten garantert på Høddvoll. H.


 
Emblem Idrettslag

4. divisjon Sunnmøre 2017

# Lag K S U T MF P
1 Hødd 2 22 18 2 2 63 56
2 Bergsøy 22 15 4 3 46 49
3 Volda 22 14 6 2 30 48
4 Skarbøvik 22 7 8 7 8 29
5 Rollon 22 8 5 9 -5 29
6 Emblem 22 8 3 11 -4 27
7 Hareid 22 7 5 10 -22 26
8 Godøy 22 7 3 12 -19 24
9 Sykkylven 22 5 8 9 -13 23
10 Larsnes/Gursken 22 6 5 11 -13 23
11 Langevåg 22 6 1 15 -33 19
12 Norborg 22 4 4 14 -38 16

Neste kamp


4. divisjon 2018

Toppscorer 4. divisjon 2017 (sesongslutt)

# Navn Lag Mål
1 Sondre Steinsbu Kjølsøy Skarbøvik 19
2 Trond Edvard Brynestad Godøy 18
3 Franjo Tepuric Bergsøy 15
4 Daniel Jøsok Kvalsvik Bergsøy 14
5 Martin Søvik Røren Bergsøy 13

Treningstider 2016

Mandag kl 18:00 - 20:30 Sunnmørshallen
Tirsdag kl 20:00 - 21:30 Ebbemyra
Torsdag kl 20:00 - 21:30 Treningskamp
Fredag kl 17:00 - 18:30 Ebbemyra

Besøkende

Vi har 20 gjester her nå