Siste nytt fra rundt omkring

Hjem

Brannmann inviterer Kim og Trump til Norway Cup

11.08.
Å ha noe glede seg til er et livsmotto for Brannmann. Som selverklært fotballidiot er hele året en fest. Nå er vi ferdig med årets fattigste fotballmåned, juli. Men helt svart er ikke juli. Brannmann var på Norway Cup og fikk følge fotballfesten for fjerde gang på nært hold. Mange Emblemslag på cup denne gangen, og masse fotballglede hele veien!

Samtidig ble fotballdamene våres ydmyket i Nederland. Et samlet ekspertpanel krever oppvask i landslags-Norge. Vi har lite å stille opp med i landslagssammenheng, både på herre og damesiden. Men når Brannmann gikk på Ekebergsletta blant nordkoreanske og amerikanske spillere så tenkte jeg på at kanskje det er dette vi skal gjøre mer av? Norway Cup er vi best på i verden! Vi klarer å samle lag fra de mest konfliktfylte områdene i verden til en uke sammen med fotball som tema. Hadde Donald og Kim stått fremst i lagoppstillingen for sine utsendte lag hadde trusler om krig virket veldig malplassert. Da er landslagsinnsatsen til lille Norge veldig lite interessant. Hva med å bruke ressurser på å lage verdensturneringer for barn - en stor turnering i hver verdensdel? Der målet er at konfliktland skal møtes. Så får vi heller akseptere å være nr 100 i verden på landslagsrankingen.

Ellers har mor selv begynt å røre på seg, den engelske fotballen. Selve navet i internasjonal fotball. Det er alltid stas når øya våkner til liv, og for Brannmann er det sennepslaget Norwich som gjelder. 1-1 borte mot Fulham og 1-3 hjemme mot Sunderland er blytungt! Men når man heier på et lag som "aldri" kan vinne noe så får man ta det man får. De første PL kampene med lagene som forventes i toppen har vært helt bananas. Håper det fortsetter slik!

Men heldigvis har vi en lang høst med norsk fotball i vente, og Brannmann håper på gull og grønne skoger. Men før høsten er skikkelig i gang ser det ut til å bli med drømmen. Nedre Eiker er IKKE Branns favorittsted. Nok en gang ble vi ydmyket av Mjøndalen. Det samme skjedde med AaFK på Nadderud, og når vi i tillegg med ergrelse erindrer AaFK-Brann 6. august har høstjakta startet fryktelig for Brann. Til slutt ble Slovakias Ryzbqwozxc altfor sterk, og europaeventyret endte som trollet i sola. Dette er nå historie, og nå setter vi fokus på denne ukens kamper.

Eliteserien
Endelig seier denne helgen!! Hjemme mot Odd ble det endelig tre poeng igjen. Dette var viktig, særlig siden Molde og 08 ikke tok tre poeng. Brannmann var ringside på Color Line og fikk se et utrolig tafatt AaFK. Det såg ut som om guttene hadde spilt Ludo med høy innsats i garderoben, og at alle gikk og småsutret ute på banen. At de stjal 1-1 på overtid var ufortjent og typisk for Viking. Og på tribunen var det like stille som på Moa en søndag ettermiddag. Men det er gøy å gå på kamp, og jeg er sikker på at det blir artigere tider på CL.

OBOS
I Oslobo-serie er Bodø snart ferdig opprykket. Start ser ut til å ha funnet formen skikkelig, og da passer det ypperlig at Ulla slår RBK 3 (Ranheim). "Vårt" lag, Florø måtte bite i den sleske makrellen og tapte 2-0 i Kristiansand. Tror ikke Florø er veldig glad i byer som begynner på Kristian....

PostNord
Hødd tapte igjen, og dersom Fana vinner hjemme mot Odd2 på mandag, er Hødd 2 poeng unna nedrykk!!! Hørte vi krise? Vi snakker om at at Brattvåg er i ferd med å ta over herredømmet i sunnmørsfotballens andre etasje! Dette blir spennende!

Tippeligaen
I Tippeligaen ser vi at Brattvåg har styrket stallen før høsten, og starten har vært fantastisk for gultrøyene. Denne helgen ble laget bak et av fjællene i Bergen knyst 4-1. Herd vant trist nok 6-2 mot Branns nest beste og Spjelkavik bedrev sjansesløseri hjemme mot Varegg. 2-2 og ett poeng. AaFK2 ser fortapt ut i bunnen av Tippeligaen og går på tap etter tap. Men mange av guttene er unge og erfaringen de får er nok god på dette nivået.

I Twitterliga 1 er vi på Emblem spent på høstsesongen. Og når Norborg stod på andre banehalvdelen var det mye nerver å kjenne på. Men for en start på terminen det ble! 6-0 på Norborg var suverent, og det skal sies at Norborg har mange gode spillere, men som lag ble det for svakt mot et aggressivt Emblem. Brannmann observerte utsendinger fra både 4 div og Norsk Tipping serien, og det var en god kveld å skremme/imponere andre lag på. Utsendingen fra Langevåg ble observert langt inn på SFO området, tydelig skremt av det han såg på fredagskvelden:-) En blomster til dommer Tandstad som hadde en lett og god tone med spillerne denne kvelden. Til og med trener Knutsen ble målbundet av dømmingen! Andre resultat gikk også Emblems vei. Langevåg og Godøy tapte, og Sykkylven-Rollon fikk kun ett poeng hver. Artig at Bergsøy slo Hødd2 slik at vi får spenning i toppen.

Twitterliga 2
Blindheim vil opp et nivå i 2018. Det håper Brannmann de får til, men da må kamper vinnes. Skodje fikk en god start på høsten med 2-2 borte på BH. Valder og Ørsta suser i fra i topp. Siden AaFK2 mest trolig rykker ned, er det to lag fra alle lokale serier som skal ned. På bunnen pr dags dato i TWL2 finner vi Volda 2 og Åram/VanKam. Begge lag møtte topplag denne uken, så nå er det verste unnagjort.

Twitterliga 3
Fjørtoft vant 3-1 hjemme mot Emblem 2 og Guard klarte kun 1-1 mot Lepsøy. Det betyr at Fjørtoft er alene på topp i avd. 1.

Da er trykkes det send, i god tro på at høsten blir rød for Brann og gul/grøn for Norwich. Blå blir den uansett, selv om treneren Brannmann må vente enda en uke på første kamp. Da skal vi ta imot VanKam på Emblem. Blir kjekt å komme igang igjen! Emblem A-lag skal til Hareid. Trøster meg med at Hareid er best på sjuerbane:-)

- Brannmann -

 
Emblem Idrettslag

4. divisjon Sunnmøre 2017

# Lag K S U T MF P
1 Hødd 2 22 18 2 2 63 56
2 Bergsøy 22 15 4 3 46 49
3 Volda 22 14 6 2 30 48
4 Skarbøvik 22 7 8 7 8 29
5 Rollon 22 8 5 9 -5 29
6 Emblem 22 8 3 11 -4 27
7 Hareid 22 7 5 10 -22 26
8 Godøy 22 7 3 12 -19 24
9 Sykkylven 22 5 8 9 -13 23
10 Larsnes/Gursken 22 6 5 11 -13 23
11 Langevåg 22 6 1 15 -33 19
12 Norborg 22 4 4 14 -38 16

Neste kamp


4. divisjon 2018

Toppscorer 4. divisjon 2017 (sesongslutt)

# Navn Lag Mål
1 Sondre Steinsbu Kjølsøy Skarbøvik 19
2 Trond Edvard Brynestad Godøy 18
3 Franjo Tepuric Bergsøy 15
4 Daniel Jøsok Kvalsvik Bergsøy 14
5 Martin Søvik Røren Bergsøy 13

Treningstider 2016

Mandag kl 18:00 - 20:30 Sunnmørshallen
Tirsdag kl 20:00 - 21:30 Ebbemyra
Torsdag kl 20:00 - 21:30 Treningskamp
Fredag kl 17:00 - 18:30 Ebbemyra

Besøkende

Vi har 98 gjester her nå